Кастомізований Mercury Cougar 1968

26.02.2021

Кастомізований Mercury Cougar 1968

Кастомізований Mercury Cougar 1968

Кастомізований Mercury Cougar 1968

Що стосується кастомізованих автомобілів, деякі колекціонери вважають за краще заводський оригінал, їм подобається милуватися патиною, яку він збирав за десятиріччя, і насолоджуватися своїм автомобілем «як є», в той час як інші проводять коштовну реставрацію, щоб зробити власний класичний автомобіль.

Рестомоди (термін «рестомод» – це суміш РАСТаврації та МОДифікації, тобто до машини застосовуються обидва процеси) призначені для особливого класу автовласників, людей, які люблять свої класичні автомобілі, але не хочуть відмовлятися від сучасних технологій. Ringbrothers, всесвітньо відомий виробник нестандартних автомобілів, обслуговує цих клієнтів використовуючи свої останні новинки.

Їх новий Mercury Cougar 1968 вперше пройшов повну реставрацію, автомобіль отримав повністю новий піддон і трансмісійний тунель. Ringbrother задумали установку масивного 5,0-літрового двигуна V8 Ford Coyote потужністю 460 к.с. в поєднанні з 10-ступінчатою автоматичною коробкою передач Ford F-150 Raptor.

Щоб забезпечити безпеку при такій додаткової потужності, Ringbrothers додали підвіску DSE, високопродуктивні гальма і приголомшливий набір кованих трикомпонентних коліс HRE Series C1 C103 з першокласними шинами Michelin.

«Думаю, це те, що придумали б дизайнери Mercury, якби вони моделювали Cougar сьогодні» – говорить співвласник Ringbrothers Джим Ринг. Новий бампер, нова решітка радіатора (цей механізм зазвичай вимагає багато роботи під час відновлення), а темно-зелена фарба BASF в поєднанні з новими значками виглядає просто приголомшливо.

Поділитися:

Повернутися